Dierenarts Obdam

Dierenkliniek Spanbroek: dierenarts dicht bij Obdam met 20 jaar ervaring

Dierenkliniek Spanbroek is de gespecialiseerde dierenarts dicht bij Obdam voor al uw gezelschapsdieren. In onze moderne kliniek behandelen we onder andere honden, katten en konijnen met veel zorg en toewijding. We zijn uitstekend bereikbaar vanuit Obdam en omdat we bijna alle zorg aanbieden, hoeven we uw huisdier bijna nooit door te verwijzen.

De voordelen van dierenarts Obdam:

 • Korte wachttijden: wij werken op afspraak
 • Toegewijde zorg voor een eerlijke prijs
 • Specialisaties onder 1 dak
 • 10 minuten vanaf Obdam
 • Dierenarts met meer dan 20 jaar ervaring
 • Eigen webshop met ruim assortiment

Maak een afspraak bij Dierenkliniek Spanbroek

Heeft u vragen over onze praktijk en onze werkwijze of wilt u een afspraak maken bij de dierenarts? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0226 769 050. We zijn op dit nummer ook bereikbaar wanneer u met spoed een dierenarts nodig heeft in Obdam. Het inschrijven van uw huisdier doet u eenvoudig via onderstaande button.

Ervaringen uit Obdam

Mijn kat is heel snel geholpen toen hij ziek werd. Ik maakte me veel zorgen, maar dankzij de goede zorg bij Dierenkliniek Spanbroek is hij weer helemaal de oude.’

Larissa uit Obdam

‘Ik ga graag vanuit Obdam naar Spanbroek voor deze dierenarts. Het personeel is vriendelijk, vakkundig en ze hebben in deze kliniek echt hart voor dieren.’

M. de Vries uit Obdam

‘Wij komen hier al jaren met onze huisdieren. Er is persoonlijke aandacht en we voelen ons welkom. Zelfs de dieren zijn ontspannen tijdens een bezoek.’

Familie Winters uit Obdam

Openingstijden

Maandag: 09.00 – 12.00 & 13.00 – 19.00
Dinsdag: 09.00 – 12.00 & 13.00 – 17.00
Woendag: 09.00 – 12.00 & 13.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 12.00 & 13.00 – 19.00
Vrijdag: 09.00 – 12.00 & 13.00 – 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

We werken in onze praktijk alleen op afspraak, hierdoor hoeft u nooit lang te wachten.

Routebeschrijving vanuit Obdam

Dierenkliniek Spanbroek is uitstekend bereikbaar vanuit Obdam. In minder dan tien minuten bent u met de auto bij onze kliniek en ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. Onderstaande routebeschrijving is vanaf het station in Obdam.

Per auto

Bij het station van Obdam vertrekt u in oostelijke richting de Stationsweg op, ga hierbij in de richting van de Dorpsstraat. Deze weg vervolgt u naar de Kaag en na ongeveer twee kilometer neemt u op de rotonde de tweede afslag naar de Spanbroekerweg. Na ruim een kilometer vindt u Dierenkliniek Spanbroek aan uw rechterhand.

Per openbaar vervoer

Neem vanaf station Obdam buslijn 417 richting Schagen station. Na ongeveer zeven minuten stapt u uit bij bushalte Raadhuisje in Spanbroek. Vanaf deze halte is het nog een aantal minuten lopen naar de praktijk.

Uw spoeddierenarts dicht bij Obdam

Neem contact op met onze spoedlijn wanneer uw huisdier in het weekend of ’s nachts dringend medische zorg nodig heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op onderstaand telefoonnummer. Naast Obdam, kunt u bij ons ook snel terecht vanuit Abbekerk, Opmeer en Wognum.

In de meeste gevallen kunt u ook buiten openingstijden terecht bij onze praktijk in Spanbroek. We behandelen met spoed uw gezelschapsdier en wanneer we niet beschikbaar zijn, verwijzen we u door naar een collega dierenarts. Sterkliniek West-Friesland heeft vestigingen in Hoorn en Grootebroek.

Gespecialiseerde zorg voor huisdieren onder één dak

In onze praktijk in Spanbroek beschikken we over alle apparatuur en voorzieningen om uw huisdier optimaal te behandelen. Vanuit Obdam kunt u bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

 • Jaarlijkse gezondheidscontrole
 • Chirurgie
 • Röntgenfoto’s
 • Bloed- en urineonderzoek
 • Vaccinaties
 • Sterilisatie en castratie
 • Echo’s
 • Parasietenbestrijding
 • Voedingsadviezen

Contact met Dierenkliniek Spanbroek

Wilt u een afspraak maken om uw huisdier te laten behandelen? Schrijf hem dan direct in via onderstaande button of maak een telefonische afspraak via 0226 769 050.